Contactează-ne

Asistență juridică clară și concisă

Ferrys Solicitors LLP este o casă de avocatură de profil general cu vechime în domeniu, având patru sedii în Dublin. Ferrys Solicitors LLP este o societate de avocatură dinamică și cu o vastă experiență, cu renumele binemeritat de reprezentare a clienților săi la cel mai înalt nivel. Asigurăm servicii profesionale confidențiale, bazate pe principiile eficienței și al celui mai bun raport calitate-preț.

Ne vom asigura că interesele dvs. legale sunt protejate, garantând totodată explicarea cauzei într-un limbaj clar, concis și accesibil. Structura tarifelor este stabilită în mod transparent și societatea emite de fiecare dată în prealabil o declarație scrisă sau o estimare a onorariilor pentru serviciile prestate.

Asigurăm servicii de asistență juridică pentru persoane fizice, mediul de afaceri și entități juridice atât la nivel local, cât și național.

Avocații noștri au multiple specializări, inclusiv vătămare corporală, dreptul afacerilor, dreptul muncii, dreptul familiei și tranzacții de bunuri.

Solicitați un apel invers